Danske Fragtmænd vinder Efteruddannelsesprisen 2017

plus

VEU-center Østjyllands Efteruddannelsespris 2017 uddeles fredag den 15. december til Danske Fragtmænd for deres kompetenceløft af over 200 lager- og terminalmedarbejdere.  Overrækkelsen finder sted hos Danske Fragtmænd i Aarhus kl. 13.00.

plus

Den Østjyske Efteruddannelsespris, der er stiftet af VEU-center Østjylland, sætter fokus på god efteruddannelsespraksis. Prisen hylder en østjysk virksomhed, der i særlig grad har arbejdet systematisk med uddannelsesplanlægning og skabt sammenhæng mellem virksomhedens strategi og kompetenceudvikling af medarbejderne. Danske Fragtmænd, der har hovedsæde i Aabyhøj, skilte sig positivt ud fra de øvrige i feltet på flere punkter, herunder at virksomheden siden 2015 systematisk har arbejdet ud fra et veldefineret projekt med at opkvalificere deres lager- og terminalmedarbejdere i hele landet i dansk og matematik. Medarbejderne har med Danske Fragtmænds Moduluddannelse modtaget undervisning på arbejdspladsen og vel at mærke i arbejdstiden med fuld løn. Denne unikke fremgangmåde har vakt begejstring hos Peter Bæk, der er formand for Centerrådet hos VEU-center Østjylland:

- Danske Fragtmænd udmærker sig klart på efteruddannelsesområdet og er en kilde til inspiration for andre østjyske virksomheder, udtaler han.

Glad og stolt HR-direktør

plus

Danske Fragtmænds HR-direktør Peter B. Jepsen er glad og stolt over prisen.

- Moduluddannelsen er Danske Fragtmænds største uddannelsesprojekt til dato. Vi har investeret meget tid og ressourcer i projektet, fordi det er essentielt at ruste medarbejderne til fremtidens faglige og digitale udfordringer. Så vi er utrolig stolte og glade for annerkendelsen af indsatsen, udtaler Peter B. Jepsen. Han tilføjer, at VUC også har en stor andel i hæderen, idet Danske Fragtmænd samarbejder godt og tæt med de lokale VUC-afdelinger på landsplan om at løfte undervisningsopgaven.

Pressen er velkommen til overrækkelsen, der finder sted fredag den 15. december kl. 13.00 på fragtterminalen hos Danske Fragtmænd Aarhus, Logistikparken 5, 8220 Brabrand.

Repræsentanter fra Centerrådet for VEU-center Østjylland vil her overrække prisen til HR-direktør Peter B. Jepsen. 

Fakta om moduluddannelsen:

Danske Fragtmænds Moduluddannelse udspringer af Projekt Basis, som er et samarbejde mellem ATL, Transportens Udviklingsfond, 3F og VUC med det formål at styrke chauffører og lager og- terminalmedarbejders basale færdigheder i dansk, matematik og IT.

Moduluddannelsen kører efter planen frem til sommeren 2019. Her har 208 medarbejdere været igennem et eller flere undervisningsforløb.

For yderligere information kontakt Rune Byriel, Danske Fragtmænd, tlf. 7252 5620 eller

Dorthe Jensen, VEU-center Østjylland, Sekretariatet, tlf. 2223 4526

Læs mere
Efteruddannelsesprisen - VEU-center Østjylland VEU-center Østjylland har stiftet Efteruddannelsesprisen for at skabe opmærksom... Læs mere
VEU-center Østjylland | info@veu-ostjylland.dk | Hasselager Allé 2 | 8260 Viby J. | | Persondatapolitik på hjemmesiden | © 2019 Facebook Linkedin