Efteruddannelse for ledige

plus

Vi hjælper dig på vej

a

Som ledig har du gode muligheder for at efteruddanne dig og gøre dig mere attraktiv for jobmarkedet og din næste arbejdsgiver. Det kan være omfattende at få overblik over mulighederne for efteruddannelse som ledig. Derfor anbefaler vi dig at kontakte følgende, for at komme i gang med din efteruddannelse:

Dit jobcenter

Din a-kasse – hvis du er forsikret

Dit VEU-center

Alle tre kan give dig overblik over dine muligheder. De hjælper dig gerne på vej.

Særlige tilbud KUN for ledige

a

Tal med en uddannelsesvejleder

a

Uddannelsesvejlederen kan guide dig, hvis du overvejer en ny uddannelse eller et karriereskifte for ikke at forblive ledig.

Få kontakt med en uddannelsesvejleder ved at klikke i menuen til venstre.

Uddannelsesmuligheder som ledig

a

Som udgangspunkt, er der mange muligheder for forskellige typer uddannelser, som ledig. Der er en række forskellige faktorer, der spiller ind på dine muligheder, og dem kan du læse lidt mere om herunder.

Er du medlem af en a-kasse er der også andre muligheder for uddannelse, som du evt. selv betaler. Disse uddannelser må ikke gå ud over din rådighed. Vil du vide mere, så kontakt din a-kasse.


Du har også mulighed for en række andre uddannelser og kurser.

Brug overskrifterne til at navigere mellem hvilke afsnit, der er relevante for dig.


Du er faglært og ledig

a

Du er ufaglært og ledig

a

Du er ufaglært og over 30 år

a

Du er tosproget og ledig

a

Du er ord- eller talblind og ledig

a
Læs mere
Voksenvejledning i Region Midtjylland - målrettet ufaglærte og faglærte i alle brancher! Har du brug for vejledning om: hvilken efteruddannelse og uddannelse du ... Læs mere
VEU-center Østjylland | info@veu-ostjylland.dk | Hasselager Allé 2 | 8260 Viby J. | | Persondatapolitik på hjemmesiden | © 2019 Facebook Linkedin