FREMTIDEN ER NU! – OGSÅ FOR DIN VIRKSOMHED

plus

DIGITALISERING OG NY TEKNOLOGI SKABER NYE MULIGHEDER

Kig med torsdag den 5. oktober 2017, når vi ser ind i fremtiden med nutidens erfaringer og viden. Og bliv klogere på, hvordan din virksomhed kan møde fremtiden.

VEU-center MidtØst og VEU-center Østjylland står bag VEU-konferencen, der nu i en årrække har samlet virksomheder fra hele det midt- og østjyske område til en spændende formiddag. I år har vi fokus på digitalisering, automation, robotter og ny teknologi - som vil få betydning for alle virksomheder - uanset størrelse og branche. Og du vil få en række overraskende og tankevækkende indlæg serveret: F.eks. historien om hvordan en digital transformation er med til at sikre leverancer af sand til Saudi Arabien. Du får også inspirerende indlæg om disruption i praksis, velfærdsteknologier, ledelsesperspektiver samt konkrete erfaringer i forbindelse med digitaliseringsprocesser.

Vi runder formiddagen af med et indlæg om arbejdsglæde, som en af nøglerne til en vellykket forandring på arbejdspladsen, hvor arbejdsglæde kan måles på bundlinjen.

Konferencen holdes på Scandic Silkeborg, Udgaardsvej 2, Silkeborg og indledes med morgenkaffe fra kl. 9.00 og afrundes med frokost kl. 12.30.

Se programmet for konferencen her

VEU-KONFERENCEN 2017 ER FOR ALLE MIDT- OG ØSTJYSKE VIRKSOMHEDER - Tilmeld dig her:

Navn på deltager
*
Navn på virksomhed du repræsenterer
*
Email
*
I hvilken kommuner ligger din virksomhed?
*
Hvordan hørte du om VEU-konferencen?
*
Har du hørt om konferencen via en VEU-konsulent, vil vi bede dig skrive konsulentens navn her:
VEU-center Østjylland | info@veu-ostjylland.dk | Hasselager Allé 2 | 8260 Viby J. © 2018 Facebook Linkedin