Nyhedsbreve fra VEU-center Østjylland

VEU-center Østjyllands nyhedsbreve fokuserer på, hvad vi som samarbejdspartner kan gøre for dig og din virksomhed. Du får gode råd og vejledning, samt eksempler på, hvordan andre virksomheder har brugt kompetenceudvikling til at skabe udvikling og fremdrift. Få overblik over de mange cases her.
 
Nyhedsbrevet udkommer 5 gange årligt.
 
 
Tidligere numre af VEU-center Østjyllands nyhedsbrev

2017

a

Jysk Emblem Fabrik fejrede sidste år sit 130 års jubilæum. En væsentlig drivkraft og årsag til den fortsatte positive udvikling er et målrettet fokus på medarbejdertrivsel.
 
Maj: Efteruddannelse øger konkurrenceevnen – Tilbagevendende krav om besparelser, effektivisering samt konkurrenceudsættelse i åbne udbud har medført at rengøringsafdelingen i Silkeborg Kommune skal tænke i nye baner.

Dansk Retursystem har foretaget et strategisk valg: De nuværende medarbejdere skal opkvalificeres og dermed være en vigtig del af virksomhedens forretningsudvikling.
 
I et tæt samarbejde med en VEU-konsulent, har virksomheden Composhield iværksat en samlet kompetenceudviklingsplan, der omfatter både ledelse og produktionsmedarbejdere. Resultaterne i form af bedre medarbejdertrivsel og effektivisering af produktionen har allerede vist sig efter et lille år.
 
Lederuddannelse er nøglen til succes og fortsat vækst i mesterkokken Martin Ibs århusianske madhus.

og går dermed videre som nomineret til den landsdækkende efteruddannelsespris i 2018. 

2016

a

2015

a

2014

a

2013

a

2012

a

2011

a
Læs også
Cases fra virksomheder Her kan du læse en række spændende cases om virksomheder i Østjylland, der ha... Læs mere
VEU-center Østjylland | info@veu-ostjylland.dk | Hasselager Allé 2 | 8260 Viby J. © 2018 Facebook Linkedin