Om os

I en hektisk hverdag, hvor virksomhedens udvikling er i fokus, kan det være vanskeligt at finde tid til at planlægge og få overblik. Hvordan kan du ruste virksomhedens ansatte til at klare nye opgaver - som måske stiller krav om indførelse af ny teknologi i virksomheden?

Det handler om at få relevant viden om og indsigt i det mangfoldige udbud af voksen- og efteruddannelse, så det giver mening for dig. VEU-centrets særlige styrke er netop at give dig overblik over de muligheder erhvervsskolerne og VUC tilbyder, på baggrund af vores formelle samarbejde.

Vi er én indgang til de lokale erhvervsskoler og VUC. Vi hjælper dig videre med at finde den rette opkvalificering - uanset om det er til dig som leder, dine medarbejdere i virksomheden eller til dig som enkeltperson.

Du kan læse mere om, hvad VEU-centret står for, og hvem vi er i linkene her:

Hvem er vi?

Se oversigten over hvilke skoler, der samarbejder i VEU-center Østjylland her

Vejledning

Vores vejledning har til formål at hjælpe dig og din virksomhed til at få et bedre beslutningsgrundlag som udgangspunkt for at planlægge kompetenceudvikling til dine medarbejdere - både på kort og langt sigt.

Spørg os om uddannelse eller:

Centerråd

VEU-centret er organiseret med et Centerråd, som rådgiver bestyrelsen for VEU-centerets værtsskole om VEU-centrets virke. Centerrådet består af et bestyrelsesmedlem fra hver af de deltagende skoler og et antal tilforordnede medlemmer. Det varierer fra center til center hvem der er tilforordnet rådet.

Du kan læse mere om Centerrådets arbejde i nedenstående links:

Samarbejder og tværgående projekter

VEU-centret deltager i en række fora, som resulterer i strategiske drøftelser om samspillet mellem erhvervs-, beskæftigelses- og uddannelsesområdet. Læs mere om de enkelte samarbejder her:

VEU-center Østjyllands skoler deltager i en række forskellige projekter, der på forskellige vis arbejder med kompetenceudvikling af ledige og medarbejdere på små og mellemstore virksomheder i Østjylland. Læs mere om projekter her:

Links

Nyheder fra VEU-center Østjylland
19/12/2017 Den østjyske efteruddannelsespris 2017

Danske Fragtmænd – fik prisen for et systematisk kompetenceløft af over 200 lag...

Læs mere
29/11/2017 Mad-iværksætter sender ledere på efteruddannelse

Lederuddannelse er nøglen til succes og fortsat vækst i mesterkokken ...

Læs mere
30/10/2017 Danskernes kompetencer skal styrkes gennem hele livet

Danskernes kompetencer skal løftes, og det skal være langt nemmere og mere flek...

Læs mere
VEU-center Østjylland | info@veu-ostjylland.dk | Hasselager Allé 2 | 8260 Viby J. | | Persondatapolitik på hjemmesiden | © 2019 Facebook Linkedin