Organisering af VEU-center Østjylland

Hvordan er VEU-center Østjylland organiseret?
 
VEU-center Østjylland er et partnerskab mellem flere skoler. AARHUS TECH er værtsinstitution for VEU-centret og er den juridiske enhed i forhold til Ministeriet. VEU-center-sekretariatet er placeret fysisk på værtsskolen.
 
VEU-center Østjylland består af 13 udbydere af AMU-uddannelser samt voksenuddannelsescentre (VUC´er) i kommunerne Hedensted, Horsens, Odder, Samsø, Silkeborg, Skanderborg og Aarhus.

Følgende uddannelsesinstitutioner er en del af VEU-center Østjylland:

VEU-center Østjylland er organiseret med et Centerråd, som er det rådgivende organ for bestyrelsen. Centerrådet består af bestyrelsesmedlemmer fra de deltagende skoler og en række tilforordnede. Se Centerrådets sammensætning her.
 
Hvert andet år indgår VEU-center Østjylland en udviklingskontrakt med Undervisningsministeriet. Fjerde kontraktperiode løber fra 1. januar 2016 til 31. december 2017, hvorefter centret skal indgå en ny 2-årig kontrakt. Se den nuværende udviklingskontrakt og handleplan for VEU-center Østjylland her.
 

Læs mere
VEU-sekretariatet Vi hjælper dig videre med din uddannelsesplanlægning, uanset om du er medarbejd... Læs mere
VEU-centerrådet VEU-centerrådets medlemmer er udpeget af de institutioner, der er med i VEU-c... Læs mere
Udviklingskontrakt og handleplan Det er VEU-center Østjyllands opgave at arbejde med nedenstående indsatsområder... Læs mere
Formål med VEU-center Østjylland Hvad er formålet med VEU-center Østjylland?  Formålet ... Læs mere
VEU-center Østjylland | info@veu-ostjylland.dk | Hasselager Allé 2 | 8260 Viby J. | | Persondatapolitik på hjemmesiden | © 2019 Facebook Linkedin