Muligheder for virksomheden

plus

Udvikl dine medarbejdere og ledelse sammen med VEU-centret

Hvis du som virksomhed går med overvejelser om at opkvalificere medarbejdere eller ledelsen med uddannelser og kurser, så kan du bruge dit lokale VEU-center som sparringspartner omkring processen.


Sammen kan vi skitsere et forløb såvel som at udarbejde korte- og langsigtede planer for udviklingen af medarbejdere og ledelse, som giver mening for både din virksomhed og dine medarbejdere.


Er din virksomhed i forandring, og der er brug for nye kompetencer, kan VEU-centret hjælpe med sparring og inspiration til virksomheden og den enkelte medarbejder.

Klik på overskriften som passer til dig - for at læse om dine muligheder.

Vil du opkvalificere medarbejdere?

Hvis du vil opkvalificere dine medarbejdere på den ene eller anden måde, så har du masser af muligheder som virksomhed. Herunder kan du se de forskellige kurser- og uddannelsesmuligheder som vi kan rådgive dig om som virksomhed.


Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU)

Kortere og længere uddannelser og kurser efter din medarbejder eller ledelses behov.


Almen voksenuddannelse (AVU)

Få styr på kernefag som dansk, matematik og engelsk og få en mere selvsikker medarbejder.


Realkompetencevurdering (RKV)

Start en erhvervsuddannelse med RKV så din medarbejder KUN skal uddannes i det, der mangler for at blive faglært.


Erhvervsuddannelse for voksne (EUV)

Her kan medarbejderen bruge sin erfaring og derved forkorte uddannelsesforløbet til fordel for medarbejder og virksomhed.


Forberedende voksenundervisning (FVU)

Medarbejderen får undervisning i de basale fag og bliver forberedt på at kunne gennemfører en erhvervsuddannelse eller lignende.


Ordblindeundervisning (OBU)

Har du medarbejdere som har svært ved at læse, skrive eller regne, så er OBU et oplagt og gratis tilbud til dem.


Videregående voksenuddannelse (VVU)

Vil du opkvalificere nogle af dine erhvervsuddannede medarbejdere, så er en VVU erhvervsakademiuddannelser en fleksibel løsning.


Tosprogede

Uddannelserne for tosprogede er oplagt for dig, som har tosprogede medarbjedere, der har udfordringer med det danske sprog eller andre boglige færdigheder.

Vil du udvikle ledelsen?

Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU)

Du kan bruge AMU-kurser til at dygtiggøre din ledelse på forskellige områder, så du sikre, at I er forrest på de seneste tendenser i netop jeres marked og i jeres arbejde i hverdagen.


Du kan ganske uforpligtende kontakte os på tlf 70101075 omkring denne mulighed. Alternativt kan du booke en konsulent online her ved at klikke i menuen til venstre.

Vil du planlægge ét eller flere uddannelsesforløb?

Det kan virke komplekst at planlægge et eller flere uddannelsesforløb for medarbejdere. Det har vi stor erfaring med og står klar til at hjælpe jer - og det er et gratis for jer.


Du kan ganske uforpligtende kontakte os på tlf 70101075 omkring denne mulighed. Alternativt kan du booke en konsulent online ved at klikke i menuen til venstre.

Skal du bruge skræddersyede kurser til din virksomhed?

Uddannelsesforløb med virksomhedstilpasset indhold og afholdelse på selvvalgt adresse er en oplagt mulighed for dig, som driver en travl forretning hvor der er fokus på udvikling af medarbejderstaben.

Mangler du medarbejdere?

Med en voksenlærling får du et voksent menneske, med mod på at lære, som ved hvad det vil sige at arbejde i en virksomhed.

Tosprogede

Din virksomhed har også mulighed for at ansætte en tosproget, som bliver uddannet samtidigt med, at denne bliver en dygtig medarbjeder i virksomheden.

Jobrotation

Giver dig mulighed for at ansætte en vikar, med tilskud, mens din medarbejder er under uddannelse.


 

Er du selvstændig?

Læs mere om hvordan du er stillet som selvstændig.

Uanset om du er ansat eller selvstændig, er det din uddannelsesmæssige baggrund, der afgør, om du skal betale fuld pris eller kan få kurset på de særlige vilkår, der gælder for alle kortuddannede (til og med erhvervsuddannelse eller gymnasialt niveau). 

Hvordan kommer min virksomhed i gang?

Ring på 70 10 10 75 for at aftale et møde med en lokal VEU-konsulent, hvis din virksomhed ønsker at høre mere.


Vores rådgivning og vejledning er uforpligtende og er gratis for din virksomhed.

Læs mere
Økonomi - uddannelsestilskud I nedenstående links kan du få overblik over, hvad det koster at komme på kursu... Læs mere
Uddannelsesplanlægning giver plads til udvikling hos AAOsteel Den traditionsrige metalvirksomhed AAOsteel i Horsens skal til efteråret for al... Læs mere
Uddannelse Har du tænkt over, hvordan du som medarbejder sikrer dig, at dine kvalifikation... Læs mere
Vejledning Når du kontakter dit VEU-center, hjælper vi dig med at skabe kontakt til en kon... Læs mere
Cases fra virksomheder Her kan du læse en række spændende cases om virksomheder i Østjylland, der ha... Læs mere
Kompetenceudvikling - en håndsrækning til alle små og mellemstore virksomheder Er du klar over, at landets VEU-centre GRATIS kan give dig et overblik over mul... Læs mere
VEU-center Østjylland | info@veu-ostjylland.dk | Hasselager Allé 2 | 8260 Viby J. | | Persondatapolitik på hjemmesiden | © 2019 Facebook Linkedin