Uddannelse

Har du tænkt over, hvordan du som medarbejder sikrer dig, at dine kvalifikationer matcher de behov, der er på arbejdsmarkedet?


Hvordan sikrer du dig, som ejer eller leder af en virksomhed, at du og dine medarbejdere kan følge med udviklingen, og at I som virksomhed har succes inden for jeres branche?

VEU-centret vejleder dig

VEU-centrene har især viden om erhvervsuddannelser - euv og om de almene og erhvervsrettede efteruddannelser, fx. AMU-kurser, FVU i dansk og matematik og andre kurser på VUC. 
Vi kan også hjælpe dig i gang med forberedende voksenundervisning, FVU, i dansk og matematik.
 

Kontakt os

Når du har besluttet, hvilken vej du ønsker at gå, hjælper vi dig med at få kontakt til den eller de uddannelsesinstitutioner, der udbyder den uddannelse eller de kurser, du har behov for. Du behøver ikke at have alle detaljerne på plads før du kontakter os, blot at du har gjort dig nogle indledende overvejelser om, hvilken retning du gerne vil gå.


Tøv endelig ikke, vi står klar til at hjælpe dig videre.

Kontakt os på tlf. 70 10 10 75

Læs mere
Muligheder for virksomheden Hvis du som virksomhed går med overvejelser om at opkvalificere medarbejdere el... Læs mere
Økonomi - uddannelsestilskud I nedenstående links kan du få overblik over, hvad det koster at komme på kursu... Læs mere
Vejledning Når du kontakter dit VEU-center, hjælper vi dig med at skabe kontakt til en kon... Læs mere
VEU-center Østjylland | info@veu-ostjylland.dk | Hasselager Allé 2 | 8260 Viby J. | | Persondatapolitik på hjemmesiden | © 2019 Facebook Linkedin