Skolerne i VEU-center Østjylland i medierne

Arabisk truckkursus gav praktik og arbejde - Midtjyllandsavis 17. maj 2017
Et truckkursus på arabisk har hjulpet en gruppe flygtninge i praktik eller arbejde.
Det viser resultaterne et par måneder, efter at Komptence Silkeborg for første gang arrangerede et truckkursus, hvor undervisningen foregik på arabisk og kurdisk.

Kompetence Silkeborg er et af de få steder i landet, hvor der som noget nyt bliver tilbudt Amu-kurser på flygtninges modersmål. Fredag afsluttede 12 flygtninge et 10 dages truckkursus. Det er første gang, der er holdt et Amu-kursus for flygtninge på deres eget modersmål, men det bliver ikke sidste gang.

Læs om KompetenceSilkeborgs truck-forløb for syrere.

Ny vej for to-sprogede til job i plejesektoren
– Magasinet Pleje, 21.12.2016
Nyt forløb åbner nu op for, at de to-sprogede igen kan få en tilpasset indgang ind i sundheds- og omsorgs-uddannelserne. Læs mere det nye forløb, der er udviklet i et samarbejde mellem Social- og sundhedsskolen i Horsens og Horsens HF & VUC.

Svineproducenter hungrer efter arbejdskraft og vil have ledige omskolet til landbrugserhvervet.

I 2015 nød mere end 14.000 kursister godt af en god service fra kursussekretærerne Janni L. Sørensen, Gitte Bekker og Jette V. Nielsen i forbindelse med tilmelding til AMU-kurser i Learnmark Erhverv.

Pyntepigen har fået debut som svinepasser - Horsens Folkeblad 02.01.2016
En ny og ukendt verden åbnede sig for Anja Maj Lynggaard fra Horsens, da hun gik i gang med agroassistentuddannelsen.
 
Et samarbejde mellem VEU-center Østjylland, jobcentret og Business Horsens har båret frugt for Søvind Mejeri, som har fået hjælp til vækst. 

Arkiv

a
Læs mere
Cases fra virksomheder Her kan du læse en række spændende cases om virksomheder i Østjylland, der ha... Læs mere
VEU-center Østjylland | info@veu-ostjylland.dk | Hasselager Allé 2 | 8260 Viby J. | | Persondatapolitik på hjemmesiden | © 2019 Facebook Linkedin